Fristadsvecka

Jag har köpt ett par klassiska snickarbyxor från Fristads. Med hängslen och bröstlapp. I början tyckte jag att de såg lite löjliga ut. Byxorna var alldeles för rena, hela och hade lodräta pressveck på framsidan. Inte ens en hobbyhantverkare som jag vill se ut som en skrivbordssnickare. Men förra veckan var jag kompledig. Då blev det sju hela dagar i torpet. Och nu ser mina blå byxor äntligen ut som de ska. Härligt slitna på knäna och med stänk av Falu rödfärg på mage och ben.
Så ska en rekti kär se ut!

/m

Om torpetberget

Vi som bloggar heter Christina Jarnlid och Mikael Lindblom och vi bor i Kristinehamn i östra Värmland. Under en längre tid hade vi letat efter ett fritidshus i vår närhet. Inget plinthus från 60-talet. Utan ett hus med anor. Något att försöka bevara. Utan att för den skull göra ett skansenhus av det. Under sensommaren 2009 hittade vi ett charmigt torp mellan Kristinehamn och Karlstad på Blocket. I annonsen – ett sött torpparadis med skogstomt. Efter visningen en solig sommardag kunde vi konstatera att det söta huset hade hål i taket, vattenskador, tvivelaktiga golv och utdömd skorsten. Helt perfekt! 2014 tog vi det stora steget och flyttade ut till det lilla torpet. Följ med oss på vår resa mot vårt drömtorp. Välkomna!
Detta inlägg publicerades i produkter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s