Jubileum!

Nu har bloggen nått 10 000 besök. Inget rekord i bloggvärlden kanske men mycket för en blogg som startade för bara 15 månader sedan och från början var tänkt som underhållning för släkt och vänner.
Tack alla. Ni kommer från hela världen. En titt i statistiken visar att vi har besökare från Japan, USA, Canada, Australien, Ukraina… Till och med från grannarna i byn. Och antalet läsare per dag ligger mellan 60 och 150. Fantastiskt.
I statistiken kan vi även se att det inlägg som lockat flest läsare är – Dödsur. Tätt följt av Gysinge, Pimp my kakelugn och Gård och torp.
Vi kan också se att de flesta besök, som är länkade från annan blogg, kommer från Litet torp, Elins stuga, Källstorpet, Timmer & Masonite och Ett gammalt hus. Tack alla ni! Vi är flitiga besökare även hos er.
Nästa jubileum blir om 90 000 besök. Vilket borde ske om sisådär 10 år.
Då får vi hoppas att torpet är färdigrenoverat.

Eder ödmjukaste
/Micke och Stina

Om torpetberget

Vi som bloggar heter Christina Jarnlid och Mikael Lindblom och vi bor i Kristinehamn i östra Värmland. Under en längre tid hade vi letat efter ett fritidshus i vår närhet. Inget plinthus från 60-talet. Utan ett hus med anor. Något att försöka bevara. Utan att för den skull göra ett skansenhus av det. Under sensommaren 2009 hittade vi ett charmigt torp mellan Kristinehamn och Karlstad på Blocket. I annonsen – ett sött torpparadis med skogstomt. Efter visningen en solig sommardag kunde vi konstatera att det söta huset hade hål i taket, vattenskador, tvivelaktiga golv och utdömd skorsten. Helt perfekt! 2014 tog vi det stora steget och flyttade ut till det lilla torpet. Följ med oss på vår resa mot vårt drömtorp. Välkomna!
Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jubileum!

  1. Viola_T skriver:

    Man får gratulera. Ni är värda det. Undrar just om ni missat detta: http://mittuniversum.wordpress.com/2010/09/08/utmarkelse/

  2. Stina skriver:

    Tack Viola! Nej, vi hade totalt missat Mitt Universum. Va kul!
    Stina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s