Fortum i våra hjärtan

Infratek-killarna var inte bara snabba. De var till råga på allt trevliga. Vilket är en
oslagbar kombination.

Här hade vi tänkt skriva något negativt om Fortum. Beskriva hur illa dom tar hand om sina kunder. Och visa på hur lång tid det tar att få hjälp. Men så blev det tvärtom.
I två dagar har vi haft elektriker på plats i torpet. De har dragit om elen från en fas till tre för att vi ska kunna koppla in kylskåpet och spisen i köket. Vi har även fått ljus på vinden, i kallförrådet, i snickarboden, på verandan och i en stallampa ute. Men när elkillen skulle ansluta allt i elskåpet visade det sig att bara en av de tre faserna fungerade. Trots att det i abonnemanget tydligt står att vi har, och betalar för, tre faser. Irriterad ringde jag Fortums kundtjänst och förklarade problemet. Drog till med att jag hade en dyr elektriker på plats och en annalkande stor studentfest. Tre timmar senare körde två Infratek-bilar in på vår grusväg och två reparatörer med stolpskor satte igång med felsökning. Efter en timma var de klara. Och alla faser var åter i – fas.
Det var oväntad god service från ett utskällt bolag.
Vilka ska vi nu klaga på?
/Micke

Om torpetberget

Vi som bloggar heter Christina Jarnlid och Mikael Lindblom och vi bor i Kristinehamn i östra Värmland. Under en längre tid hade vi letat efter ett fritidshus i vår närhet. Inget plinthus från 60-talet. Utan ett hus med anor. Något att försöka bevara. Utan att för den skull göra ett skansenhus av det. Under sensommaren 2009 hittade vi ett charmigt torp mellan Kristinehamn och Karlstad på Blocket. I annonsen – ett sött torpparadis med skogstomt. Efter visningen en solig sommardag kunde vi konstatera att det söta huset hade hål i taket, vattenskador, tvivelaktiga golv och utdömd skorsten. Helt perfekt! 2014 tog vi det stora steget och flyttade ut till det lilla torpet. Följ med oss på vår resa mot vårt drömtorp. Välkomna!
Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fortum i våra hjärtan

  1. Viola_T skriver:

    Detta gör mej glad att höra. MYCKET! Fortum är till för kunderna förstår jag 🙂

  2. Anonymous skriver:

    Man kan ju alltid klaga på att man inte har något att klaga på. = )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s