Gård & torp – igen

Förra hösten skickade vi in en fråga till magasinet Gård & Torps expertpanel. Det kan ni läsa om här. Vi gick nämligen bet på hur vi skulle få ordning på vårt kök. L-format, tre dörrar, två fönster och en murstock som ställde till det.
Vi har förstått att det brukar ta tid att få sin fråga publicerad, även om man är prenumerant. Men vi hade tur. Bara efter ett par månader fick vi svar. Så med skissförslaget från Jacob Hidemark var det bara att sätta igång. Vi snabbspolar ett par månader och ”vips” så var köket färdigt.
Då hörde tidningen av sig igen och frågade om vi ville vara med i deras köksspecial. Kul!
Resultatet kan ni läsa i senaste numret av husorganet G&T. Tre fina sidor om vårt yttepyttelilla kök.
/Stina

Om torpetberget

Vi som bloggar heter Christina Jarnlid och Mikael Lindblom och vi bor i Kristinehamn i östra Värmland. Under en längre tid hade vi letat efter ett fritidshus i vår närhet. Inget plinthus från 60-talet. Utan ett hus med anor. Något att försöka bevara. Utan att för den skull göra ett skansenhus av det. Under sensommaren 2009 hittade vi ett charmigt torp mellan Kristinehamn och Karlstad på Blocket. I annonsen – ett sött torpparadis med skogstomt. Efter visningen en solig sommardag kunde vi konstatera att det söta huset hade hål i taket, vattenskador, tvivelaktiga golv och utdömd skorsten. Helt perfekt! 2014 tog vi det stora steget och flyttade ut till det lilla torpet. Följ med oss på vår resa mot vårt drömtorp. Välkomna!
Detta inlägg publicerades i köket, media. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gård & torp – igen

  1. Men vad säger du!! Måste hem och läsa!! Va kul!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s