Bloggportalen

Visst är det lite konstigt att ni fått pälshår från vår hund på er bildskärm.

Plötsligt händer det! Vi har länge stört oss på att bloggportalen.se inte haft en speciell avdelning för byggnadsvård. Bloggar med vårt intresse har hamnat under Allmänt och övrigt i kategorin Hus och hem. Därför tog jag kontakt med Peter på företaget Twingly som sköter Bloggportalen och berättade om mitt missnöje. Och efter bara några timmar fick jag mejlet i retur som berättade att problemet var löst. Så nu finns kategorin Byggnadsvård – och vi är enda (!) bloggen. Vilket känns lite ensamt. Så se till att lägga till kategorin byggnadsvård om ni redan är registrerade bloggare, så vi får lite sällskap.

/Stina

http://www.bloggportalen.se/BlogPortal/view/SubCategory?id=365

Om torpetberget

Vi som bloggar heter Christina Jarnlid och Mikael Lindblom och vi bor i Kristinehamn i östra Värmland. Under en längre tid hade vi letat efter ett fritidshus i vår närhet. Inget plinthus från 60-talet. Utan ett hus med anor. Något att försöka bevara. Utan att för den skull göra ett skansenhus av det. Under sensommaren 2009 hittade vi ett charmigt torp mellan Kristinehamn och Karlstad på Blocket. I annonsen – ett sött torpparadis med skogstomt. Efter visningen en solig sommardag kunde vi konstatera att det söta huset hade hål i taket, vattenskador, tvivelaktiga golv och utdömd skorsten. Helt perfekt! 2014 tog vi det stora steget och flyttade ut till det lilla torpet. Följ med oss på vår resa mot vårt drömtorp. Välkomna!
Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s