Välkommen in!

xxx

Insidan av boden ger en känsla av badhytt i Mölle i början av 1900-talet. Härligt överdimensionerad för sitt syfte.

Om torpetberget

Vi som bloggar heter Christina Jarnlid och Mikael Lindblom och vi bor i Kristinehamn i östra Värmland. Under en längre tid hade vi letat efter ett fritidshus i vår närhet. Inget plinthus från 60-talet. Utan ett hus med anor. Något att försöka bevara. Utan att för den skull göra ett skansenhus av det. Under sensommaren 2009 hittade vi ett charmigt torp mellan Kristinehamn och Karlstad på Blocket. I annonsen – ett sött torpparadis med skogstomt. Efter visningen en solig sommardag kunde vi konstatera att det söta huset hade hål i taket, vattenskador, tvivelaktiga golv och utdömd skorsten. Helt perfekt! 2014 tog vi det stora steget och flyttade ut till det lilla torpet. Följ med oss på vår resa mot vårt drömtorp. Välkomna!
Detta inlägg publicerades i interiörer, trädgård. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Välkommen in!

  1. Asta skriver:

    Hej, råkade trilla in här och såg det här inlägget och framförallt första bilden. Min spontana tanke var. ”Åh, de har ett torn i sitt hus!” (och en liten känsla av avundsjuka dök upp också eftersom jag alltid velat ha ett torn). När jag läste vidare och såg det tidigare inlägget skrattade jag glatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s