Klicka och rösta!

Vi fick en kommentar från ett stort byggvaruhus med en fråga om vi inte kunde tänka oss att vara med i en bloggtävling för byggbloggar.logo_byggbloggen_2013 Om det var de snälla orden, som de lockade med, eller prissumman på 25 000 som gjorde att vi sa ja vill jag ha osagt. Men vi gick med på att delta. Ett presentkort på byggvaror skulle sitta fint inför sommarens renoveringsplaner.

Så gå in och rösta!

Men ni behöver absolut inte rösta på oss. Hittar ni någon annan av de 38 bidragen som ni gillar bättre så lägg er röst på dem.

http://www.bauhaus.se/byggblogg/nominerade.html

Om torpetberget

Vi som bloggar heter Christina Jarnlid och Mikael Lindblom och vi bor i Kristinehamn i östra Värmland. Under en längre tid hade vi letat efter ett fritidshus i vår närhet. Inget plinthus från 60-talet. Utan ett hus med anor. Något att försöka bevara. Utan att för den skull göra ett skansenhus av det. Under sensommaren 2009 hittade vi ett charmigt torp mellan Kristinehamn och Karlstad på Blocket. I annonsen – ett sött torpparadis med skogstomt. Efter visningen en solig sommardag kunde vi konstatera att det söta huset hade hål i taket, vattenskador, tvivelaktiga golv och utdömd skorsten. Helt perfekt! 2014 tog vi det stora steget och flyttade ut till det lilla torpet. Följ med oss på vår resa mot vårt drömtorp. Välkomna!
Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Klicka och rösta!

 1. Louise skriver:

  Jag tror faktiskt inte att det ska röstas någonstans. Eller så är omröstningen stängd? Tycker faktiskt mer att det ser ut som en jury som avgör?

  • torpetberget skriver:

   Japp, röstningen fungerade inte så de stängde av den. Och igår var tävlingen avslutad. Inget pris till oss, tyvärr! Men vi renoverar på ändå. 🙂
   Stina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s