Hem ljuva hem

Första uppslaget av fyra om Berget i Hem ljuva hem.

Första uppslaget av fyra om Berget.

För nästan exakt ett år sedan hade vi besök av en reporter och fotograf. Nu kan ni se resultatet i det senaste numret av magasinet Hem ljuva hem. Det blev ett åttasidigt (!) reportage om vårt lilla torp. Kul tycker vi såklart! Och tummen upp till Caroline Sörensen och Linn Malmén för jättebra text och bilder. Kul!

/Stina

Jag hade glömt bort att jag hade bakat en paj med värmländsk touch. Receptet står i tidningen.

Receptet på min värmländska paj kom också med.

Om torpetberget

Vi som bloggar heter Christina Jarnlid och Mikael Lindblom och vi bor i Kristinehamn i östra Värmland. Under en längre tid hade vi letat efter ett fritidshus i vår närhet. Inget plinthus från 60-talet. Utan ett hus med anor. Något att försöka bevara. Utan att för den skull göra ett skansenhus av det. Under sensommaren 2009 hittade vi ett charmigt torp mellan Kristinehamn och Karlstad på Blocket. I annonsen – ett sött torpparadis med skogstomt. Efter visningen en solig sommardag kunde vi konstatera att det söta huset hade hål i taket, vattenskador, tvivelaktiga golv och utdömd skorsten. Helt perfekt! 2014 tog vi det stora steget och flyttade ut till det lilla torpet. Följ med oss på vår resa mot vårt drömtorp. Välkomna!
Detta inlägg publicerades i media. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s