Färger och tapeter

Klicka på menyn Färger och tapeter så kommer ni se vad vi använt i torpet.

Klicka på menyn Färger och tapeter för att se schemat.

Ni kanske har sett menyerna längst upp på sidan? Eftersom en hel del har hänt i torpet det senaste året har det gamla schemat för färger och tapeter blivit daterat. Nu har jag gjort ett nytt, där även toalett, hall och vardagsrum (det nyaste rummet utanför sovrummet på övervåningen) är med. Nu kan ni se varenda färgnyans och tapetbit vi använt. Häpp!

Christina

P.S Ni som varit inne och kikat på Före och efter-sidan har märkt att där inte finns mycket hurra för. Men håll ut, jag kommer snart att ta nya bilder.

Om torpetberget

Vi som bloggar heter Christina Jarnlid och Mikael Lindblom och vi bor i Kristinehamn i östra Värmland. Under en längre tid hade vi letat efter ett fritidshus i vår närhet. Inget plinthus från 60-talet. Utan ett hus med anor. Något att försöka bevara. Utan att för den skull göra ett skansenhus av det. Under sensommaren 2009 hittade vi ett charmigt torp mellan Kristinehamn och Karlstad på Blocket. I annonsen – ett sött torpparadis med skogstomt. Efter visningen en solig sommardag kunde vi konstatera att det söta huset hade hål i taket, vattenskador, tvivelaktiga golv och utdömd skorsten. Helt perfekt! 2014 tog vi det stora steget och flyttade ut till det lilla torpet. Följ med oss på vår resa mot vårt drömtorp. Välkomna!
Detta inlägg publicerades i Övrigt, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s